Algemene gegevens

Staanplaatsen: 106
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 280 m

Camping Les Cerisiers du Jaur

Camping Les Cerisiers du Jaur is een in de omgeving van Saint-Pons-de-Thomières, Hérault in Languedoc-Roussillon gelegen aan een rivier. Er is mogelijkheid tot het huren van bungalowtenten, chalets en kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met grasland, groen terrein, harde bodem, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw enzonder schaduw. Camping Les Cerisiers du Jaur beschikt over animatie, internet en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Languedoc-Roussillon

Kamperen in de omgeving van Saint-Pons-de-Thomières is ideaal om het gebied Hérault in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kastelen bezoeken, mountainbiken en wandelen. Een verblijf op Camping Les Cerisiers du Jaur is ideaal voor avonturiers en bergliefhebbers.

Camping Les Cerisiers du Jaur

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Saint-Pons-de-Thomières

route de Bédarieux, 34220 Saint-Pons-de-Thomières

+33 (0)4 67 95 30 33
Duits, Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.