Camping La Grenouille in Goudargues is een camping in de Gard met zwembad gelegen op het platteland in de regio Languedoc-Roussillon.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 42
Huuraccommodaties: 8

Camping La Grenouille

Camping La Grenouille in Goudargues is een camping in de Gard met zwembad gelegen op het platteland in de regio Languedoc-Roussillon. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van bungalow, huurtenten, lodge-tenten en stacaravans. Deze kleine camping heeft plaatsen met afgebakende plaatsen, enige schaduw en volledige schaduw. Camping La Grenouille beschikt over campingwinkel, rolstoel toegankelijk en een zwembad. Array Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Languedoc-Roussillon

Kamperen in de prachtige omgeving van Goudargues is ideaal om het departement Gard in de regio Languedoc-Roussillon te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn kajakken en kanoën. Een verblijf op Camping La Grenouille is ideaal voor avonturiers, camperaars, smulpapen, vakantie met de hond en zwemliefhebbers.

Camping La Grenouille

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Goudargues

Avenue du Lavoir, 30630 Goudargues

+33 (0)4 66 82 21 36
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.