Bungalowpark Castelwood

Castelwood in Biron is een klein vakantiepark in de Dordogne gelegen in een bos aan de voet van de heuvel waarop zich kasteel Biron en het gelijknamige dorpje bevinden. Op het rustige bungalowpark staan 15 ruime houten chalets voor 5 tot 6 personen. De chalets zijn gebouwd in de lokale stijl en zijn allemaal smaakvol ingericht. Vakantie op Castelwood staat in het teken van natuur, rust en ontspanning. Geen disco ‘s avonds noch georganiseerde activiteiten overdag. Er is een zwembad om in af te koelen.

Vakantie in de Dordogne op Castelwood

Bungalowpark Castelwood ligt in een bos op 10 minuten lopen van het kasteel Biron en het dorpje. In de omgeving van het park staan verschillende kastelen, zoals Castelnaud, Beynac-Casenac, Bonaguil en het kasteel van Milandes. Ontdek de Franse markten in de plaatsen Sarlat, Monpazier en Monflanquin met hun middeleeuwse architectuur. Vakantie in de Dordogne is ideaal voor de hele familie. Zo kan je hier prachtige wandelingen en fietstochten maken. Paardrijden en rotsklimmen of speleologie behoren ook tot de mogelijkheden. Bezoek de grotten van Lascaux, de druipsteengrotten van Proumeyssac of daal af in de gouffre de Padirac. Liefhebbers van lekker eten kunnen in de Périgord terecht voor ganzenlever, truffels, kazen en heerlijke wijnen.

Overige information van deze accommodatie

Bungalowpark Castelwood
Frankrijk Aquitaine Dordogne Biron

Bois du Château, 24540 Biron

0033 (0)5 53 73 18 66
Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.