Algemene gegevens

Staanplaatsen: 49
Huuraccommodaties: 204

Airotel Camping Les Gros Joncs

Airotel Camping Les Gros Joncs is een kindercamping in de omgeving van Saint-Georges d’Oléron, Charente-Maritime in Poitou-Charentes gelegen op het platteland. Er is mogelijkheid tot het huren van chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met afgebakende plaatsen, grasland, groen terrein, harde bodem en enige schaduw. Airotel Camping Les Gros Joncs beschikt over animatie, internet, wellness voorzieningen en een buitenzwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Poitou-Charentes

Kamperen in de omgeving van Saint-Georges d’Oléron is ideaal om het gebied Charente-Maritime in de regio Poitou-Charentes in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, duiken, fietsen, kajakken, kanoën en je kan hier surfen. Een verblijf op Airotel Camping Les Gros Joncs is ideaal voor fietsliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, strandgangers en wandelaars.

Airotel Camping Les Gros Joncs

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Georges d'Oléron

850 Route de Ponthézières, 17190 Saint-Georges-d’Oléron

+33 05 46 76 52 29
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.