Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 14

Camping De La Plage

Camping De La Plage is een kleine camping in de omgeving van Fermanville, Manche in Normandië gelegen aan zee. Er is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, kampeerplaatsen, stacaravans. De camping heeft plaatsen met grasland, groen terrein, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw. Camping De La Plage beschikt over animatie, internet. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kleine camping in Normandië aan zee

Kamperen in de omgeving van Fermanville is ideaal om het gebied Manche in de regio Normandië in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn duiken, fietsen, kajakken, kanoën, paardrijden, naar het strand gaan, wandelen. Een verblijf op Camping De La Plage is ideaal voor camperaars, gezinnen met jonge kinderen, strandgangers, wandelaars.

We hebben de beste opties voor Camping De La Plage voor je op een rijtje gezet:

Camping De La Plage

Frankrijk Normandië Manche Fermanville

2, village Fréval, 50840 Fermanville

0033 (0)2 33 54 38 84
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.