Centraal gelegen camping in de Dordogne met zwembad en leuke animatie, geniet van een combinatie van rust en gezelligheid.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 86
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 76 m

Camping Les Deux Vallees

De Camping Les Deux Vallees met EU Ecolabel is een leuke middelgrote 3 sterren camping in Frankrijk in het hart van de Dordogne. De camping is dan ook ideaal om leuke uitstapjes te maken naar middeleeuwse dorpjes en kastelen, prehistorische grotten en prachtige natuurgebieden. Les Deux Vallées beschikt over een zwembad, pierebad en Nederlandstalige animatie in het hoogseizoen. Op de camping vind je sport- en spelmiddagen voor de kinderen, dansavonden, jeu de boules wedstrijdjes en barbecues. De camping is dan ook ideaal voor families met kinderen! De ruime kampeerplaatsen en verhuur van safaritenten, stacaravans, gîtes en chalets, plus een fijn zwembad en restaurant maken de vakantie in Dordogne compleet.

Vakantie in de Dordogne

In de omgeving van Les Deux Vallées is veel te zien, zoals kastelen, rotten, kerken, kapellen, middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur. Verschillende plaatsen in de omgeving horen bij de mooiste dorpjes van Frankrijk. Dat geldt voor Beynac (op slechts 500 meter van de camping), voor Roque Gageac (3 km), voor Castelnaud-la-Chapelle (4 km), voor Domme (7 km) voor Sarlat (8 km), de schitterende hoofdstad van Périgord Noir, en natuurlijk voor ons eigen dorp Vézac met zijn tuinen van Marqueyssac. Het heuvelachtige reliëf van de Périgord is uitermate goed geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandel-, paard- of fietstochten, accrobranche, klimmen, paragliden, ULM, kanoën, zwemmen, speleologie, enz.

We hebben de beste opties voor Camping Les Deux Vallees voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Deux Vallees

Frankrijk Aquitaine Dordogne Vézac

168, Impasse du temps libre 24220 Vézac

0033 (0)608406158
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.