Camping De La Tour is een natuurcamping in de omgeving van Ambon, Morbihan in Bretagne gelegen op het platteland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 31

Camping De La Tour

Camping De La Tour is een natuurcamping in de omgeving van Ambon, Morbihan in Bretagne gelegen op het platteland. Er is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen, stacaravans. De camping heeft plaatsen met grasland en plaatsen met enige schaduw. Camping De La Tour beschikt over animatie, internet en wellness voorzieningen. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Bretagne

Kamperen in de omgeving van Ambon is ideaal om het gebied Morbihan in de regio Bretagne in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan, surfen en wandelen. Een verblijf op Camping De La Tour is ideaal voor avonturiers, fietsliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, strandgangers, wandelaars en zwemliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,20 €13,20 €16,50 per dag
Extra persoon €3,30 €3,30 €3,90 per dag
Kind tot 7 jaar €1,90 €1,90 €2,20 per dag
Hond €1,35 €1,35 €1,60 per dag
Stacaravan 4 p €208 €390 €510 per week

Camping De La Tour

Frankrijk Bretagne Morbihan Ambon

Quelescouët
56190 Ambon

+33 (0)2 97 41 14 38
Engels, Frans

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.