Algemene gegevens

Staanplaatsen: 73
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Le Paluet

Camping Le Paluet is een natuurcamping in de omgeving van Matour, Saône-et-Loire in Bourgogne gelegen aan een meer. Er is mogelijkheid tot het huren van chalets, ingerichte tenten en kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met grasland, groen terrein, harde bodem, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw en plaatsen zonder schaduw. Camping Le Paluetbeschikt over animatie, internet en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Saône-et-Loire

Kamperen in de omgeving van Matour is ideaal om het gebied Saône-et-Loire in de regio Bourgogne in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, duiken, fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Een verblijf op Camping Le Paluet is ideaal voor zwemliefhebbers.

Camping Le Paluet

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Matour

2 rue de la Piscine, 71520 Matour

+33 (0)3 85 59 70 92
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.