Camping des Halles is een natuurcamping in de omgeving van Décize, Nièvre in Bourgogne gelegen aan een rivier.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 79
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping des Halles

Camping des Halles is een natuurcamping in de omgeving van Décize, Nièvre in Bourgogne gelegen aan een rivier. Er is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met grasland, groen terrein, harde bodem, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw en plaatsen zonder schaduw. Camping des Halles beschikt over animatie, internet en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Bourgogne

Kamperen in de omgeving van Décize is ideaal om het gebied Nièvre in de regio Bourgogne in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, fietsen, golfen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden enwandelen. Een verblijf op Camping des Halles is ideaal voor cultuurliefhebbers.

Camping des Halles

Frankrijk Bourgogne Nièvre Décize

Allée Marcel Merle, 58300 Décize

+33 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.