Algemene gegevens

Staanplaatsen: 149
Huuraccommodaties: 61
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 390 m

Camping du Lac de Panthier

Camping du Lac de Panthier is een geinzscamping in de omgeving van Vandenesse-en-Auxois, Côte-d’Or in Bourgogne gelegen aan een meer. Er is mogelijkheid tot het huren van chalets, kampeerplaatsen, stacaravans. De camping heeft plaatsen met fraai uitzicht, grasland, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw, plaatsen zonder schaduw. Camping du Lac de Panthier beschikt over animatie, internet, en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Gezinscamping in Côte-d’Or aan een meer

Kamperen in de omgeving van Vandenesse-en-Auxois is ideaal om het gebied Côte-d’Or in de regio Bourgogne in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, golfen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, raften met vrienden, surfen, wandelen. Een verblijf op Camping du Lac de Panthier is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, strandgangers.

We hebben een aantal opties voor Camping du Lac de Panthier voor je op een rijtje gezet:

Camping du Lac de Panthier

Frankrijk Bourgogne Côte-d'Or Vandenesse-en-Auxois

1 chemin du Lac, 21320 Vandenesse-en-Auxois

+33 (0)3 80 49 21 94
Duits, Engels, Frans
half april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.