Camping Le repos du Baladin is een natuurcamping in de omgeving van Murol, Puy-de-Dôme in Auvergne-Rhône-Alpes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 67
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 2,4 ha
Hoogte: 800 m

Camping Le repos du Baladin

Camping Le repos du Baladin is een natuurcamping in de omgeving van Murol, Puy-de-Dôme in Auvergne. Er is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met fraai uitzicht, groen terrein, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw, plaatsen zonder schaduw. Camping Le repos du Baladin beschikt over animatie, het zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Puy-de-Dôme

Kamperen in de omgeving van Murol is ideaal om het gebied Puy-de-Dôme in de regio Auvergne-Rhône-Alpes in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Camping Le repos du Baladin

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Murol

Groire, 63790 Murol

 

+33 (0)4 73 88 61 93
Engels, Frans, Spaans
eind april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.