Château camping La Grange Fort is een kindercamping in de omgeving van Les Pradeaux, Puy-de-Dôme in Auvergne gelegen op het platteland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 125
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 430 m

Château camping La Grange Fort

Château camping La Grange Fort is een kindercamping in de omgeving van Les Pradeaux, Puy-de-Dôme in Auvergne gelegen op het platteland. Er is mogelijkheid tot het huren van bungalows, chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met bosgrond, fraai uitzicht, grasland, harde bodem, hellend terrein, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw en plaatsen zonder schaduw. Château camping La Grange Fort beschikt over animatie, internet en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Auvergne

Kamperen in de omgeving van Les Pradeaux is ideaal om het gebied Puy-de-Dôme in de regio Auvergne in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, canyoning, fietsen, golfen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden, raften met vrienden en wandelen. Een verblijf op Château camping La Grange Fort is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen en bergliefhebbers.

Château camping La Grange Fort

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Les Pradeaux

La Grange Fort, 63500 Les Pradeaux

+33 (0)4 73 71 02 43
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.