Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 28
Hoogte: 512 m

Camping CosyCamp

Camping CosyCamp is een kindercamping in de omgeving van Chamalières-sur-Loire, Haute-Loire in Auvergne gelegen aan een rivier. Er is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten, stacaravans, trekkershutten en pipowagens. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, grasland, veel groen, zonder schaduw. Camping CosyCamp beschikt over animatie, interneten een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Auvergne

Kamperen op Camping CosyCamp in de omgeving van Chamalières-sur-Loire is ideaal om het gebied Haute-Loire in de regio Auvergne in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, fietsen, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Een verblijf op Camping CosyCamp is ideaal voor camperaars, cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen.

We hebben een aantal opties voor Camping CosyCamp voor je op een rijtje gezet:

Camping CosyCamp

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Chamalières-sur-Loire

Les Ribes, 43800 Chamalières-sur-Loire

+33 (0)4 71 03 91 12
Duits, Engels, Frans
eind mei - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.