Chalets de l'Eau Verte in Marchal is klein vakantiedomein in de Cantal gelegen op het platteland. De camping heeft comfortabele chalets te huur.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 8 ha

Chalets de l’Eau Verte

Chalets de l’Eau Verte in Marchal is klein vakantiedomein in de Cantal gelegen op het platteland. De camping heeft comfortabele chalets te huur. U kunt op Chalets de l’Eau Verte gebruik maken de spa, vis meer en gratis internet. Op de camping zijn honden toegestaan. Een kampeervakantie op deze camping is ideaal voor cultuur- en natuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen en outdoor enthusiasts.

Vakantie in de Cantal

Vakantie op Chalets de l’Eau Verte in Frankrijk is een leuke manier om de prachtige omgeving van Cantal in de regio Auvergne-Rhône-Alpes te leren kennen. In de omgeving van de camping kunt u bezienswaardigheden bezoeken, boswandelingen, fietsen, kajakken, kanoën, langlaufen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Chalets de l'Eau Verte voor je op een rijtje gezet:

Chalets de l’Eau Verte

Frankrijk Auvergne Cantal Marchal

le Jagounet, 15270 Marchal

+33 (0)4 71 78 78 78
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.