Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 12

Knaus Campingpark Hamburg

Knaus Campingpark Hamburg in Hamburg is een familiecamping in Hamburg in Duitsland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van chalets en kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met grasland en schaduw. Knaus Campingpark Hamburg beschikt over een sportterrein en tennisbaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Omgeving en activiteiten in Hamburg

In de regio Hamburg kunt u fietsen, vissen, golfen, kajakken, kanoën en wandelen. Een verblijf op Knaus Campingpark Hamburg is ideaal voor avonturiers, fietsvakantie, golfliefhebbers, smulpapen en vakantie met de hond. De camping ligt op slechts enkele kilometers bij het stadscentrum van Hamburg vandaan. Vanaf het kampeerterrein is de binnenstad van Hamburg goedkoop in enkele minuten met de bus en de metro te bereiken. Dit is een van de mooiste en meest geliefde steden van Duitsland. Geniet van de typische bezienswaardigheden in Hamburg, zoals bijvoorbeeld de haven, de dom van Hamburg of natuurlijk de Reeperbahn.

Knaus Campingpark Hamburg

Duitsland Hamburg Hamburg

Wunderbrunnen 2, 22457 Hamburg

+49 (0)4 05 59 42 25
Duits, Engels
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.