Zeeland Chaletverhuur

Hier boekt u een betaalbare vakantie aan de Zeeuwse kust. Wij kunnen u een luxe 6 persoons chalet, stacaravan of mobilhome aanbieden vanaf 1 dag. U kunt ook met een grotere groep verdeeld over meerdere chalets bij ons verblijven. Het park is voorzien van een luxe restaurant, natuurzwemvijver. In de vakantie periodes is er een leuk animatieteam. Verder zijn er op het park voor de kinderen diverse speeltuinen, maar ook een volleybalveld en een voetbalveld. De camping beschikt ook over een lekker restaurant met terras, waar je kunt genieten van lekker eten.

Geniet van de groene omgeving

Zeeland Chaletverhuur ligt bij het stadje Serooskerke, gelegen op enkele kilometers van de Zeeuwse kust. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de mooie omgeving en je kunt er genieten van lange stranddagen. In de buurt vind je leuke stadjes zoals Middelburg, waar je leuke faciliteiten en bezienswaardigheden vind.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Zeeland Chaletverhuur voor je op een rijtje gezet:

Zeeland Chaletverhuur
Nederland Zeeland Veere Serooskerke

Gapingseweg 5, 4353 JB Serooskerke

+31 (0)6 10 94 29 68
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.