Algemene gegevens

Staanplaatsen: 400
Huuraccommodaties: 30

Wilsumer Berge

Vakantiepark Wilsumer Berge is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene velden en bossen, net over de grens bij de Achterhoek, in Duitsland. Het park beschikt over een heerlijke recreatieplas met zandstrand waar de kinderen zich kunnen uitleven. Er is een waterspeeltuin, veel sportvelden en een adventurehal, waar je kunt klimmen op de klimwand of kunt boogschieten. Op het vakantiepark wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt er een hapje eten bij de brasserie, de kantine en de snackbar. Daarnaast is er een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen.

Kamperen in de Achterhoek

Wilsumer Berge bevindt zich in de groene bossen en velden van Duitsland, net over de grens bij de Achterhoek. In de omgeving kun je mooie wandelingen en fietstochten maken. Daarnaast zijn er genoeg leuke dorpjes in zowel Nederland als Duitsland die je kunt bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Wilsumer Berge voor je op een rijtje gezet:

Wilsumer Berge

Duitsland Nedersaksen Bentheim Wilsum

Zum Feriengebiet 1, 49849 Wilsum, Duitsland

085 77 30 009
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.