Alle foto's

Camping de Beukenhof

Camping de Beukenhof is een christelijke familiecamping met zwemplas in de natuur van Drenthe. Op de camping staan ontspanning, gezelligheid en zondagsrust centraal. Bij de zwemplas is een zandstrand en de mogelijkheid om te vissen. Voor de kinderen zijn er een speeltuin, tafelvoetbaltafel, tafeltennistafel en animatie. Ook vindt er wekelijks een gezellige gezamenlijke barbecue plaats. Op zondagen zijn er geen sport- of spelactiviteiten. Op de rustdag zijn ook de cafetaria en receptie gesloten.

Vodatent safaritenten

Op Camping de Beukenhof kun je verblijven in één van de Vodatent safaritenten. Er zijn twee typen: de safaritent met eigen toilet en de safaritent met volledige badkamer. Ideaal voor wie ’s nachts af en toe zijn bed uit moet en geen zin heeft om naar het sanitairgebouw te lopen. De tent met volledige badkamer is voorzien van een eigen toilet, wastafel en douche. Een echte uitkomst voor wie erg op zijn of haar hygiëne is gesteld. Beide typen tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken over een veranda met luifel, compleet ingerichte keuken en twee slaapcabines.

Christelijke glamping in Drenthe

Wie naar een christelijke camping wil en graag geniet van wat meer comfort, is bij de Beukenhof aan het juiste adres. De glamping tenten zijn ideaal voor gezinnen en er wordt rekening gehouden met zondagsrust. In de zomervakantie worden er ook inspirerende avonden georganiseerd door verschillende christelijke organisaties. Voor 55-plussers wordt er een speciale week georganiseerd met gezamenlijke fietstochten en maaltijden. De camping ligt tussen Meppel en Emmen, in het plaatsje Tiendeveen. In de omgeving kunnen fietsers en wandelaars hun hart ophalen, met o.a. een bos op een halve kilometer en iets verderop het Nationaal Park Dwingelderveld. Zin om te winkelen? Ga dan naar het plaatsje Hoogeveen, gelegen op 8 km van de camping. Je kunt hier ook een escaperoom doen of naar de bioscoop.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Vodatent Camping de Beukenhof voor je op een rij gezet:

Vodatent Camping de Beukenhof
Nederland Drenthe Hoogeveen Tiendeveen

Kanaal Oostzijde 15, 7936TN Tiendeveen

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe