Vodatent Camping Aller Leine Tal

Camping Aller Leine Tal is een gemoedelijke camping met Nederlandse eigenaren gelegen op 100 meter van de rivier de Aller in Nedersaksen. Op de camping kun je luxe safaritenten inclusief privé toilet huren van Vodatent. De tenten zijn sfeervol ingericht en geschikt voor maximaal 6 personen. Op de camping is er een meer waar je heerlijk kunt zwemmen of vissen. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin met schommels, glijbaan en klimtoestel. Voor een lekkere maaltijd of (Hollandse) snack kun je terecht bij het restaurant. De camping ligt midden in het bos en is geschikt voor rustzoekers, natuurliefhebbers en actievelingen. De camping ligt op slechts 1 km van de snelweg en is dus ook geschikt als tussenstop camping.

Vakantie in Nedersaksen

De camping ligt vlakbij een rivier waar je kunt zwemmen. De omgeving van de camping leent zich verder perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht. In het plaatsje Schwarmstedt (7 km) kun je je dagelijkse boodschappen doen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Vodatent Camping Aller Leine Tal bij:

Vodatent Camping Aller Leine Tal
Duitsland Nedersaksen Essel

Marschweg 1, 29690 Essel

maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe