Vital Camp Bayerbach

Vital Camp Bayerbach heeft 5-sterren. Ons nieuwe concept Panorama Camping (gelegen in Laag Beieren), heeft als doel onze klanten een optimale vakantie te laten beleven. Zijn unieke locatie op een heuvel met panoramisch uitzicht zorgt voor het ideale vakantiegevoel op iedere plek van de camping. Wij combineren service, technische kwaliteit en Beierse gastvrijheid. Boven de camping vind je daarnaast 14 Vakantiehuizen, die samen een klein dorpje vormen. Ons wellness centrum is iedere dag geopend. In de sauna’s ontspant u zich met verzachtende etherische oliën. Nog meer ontspanning in de spa van 1200m² met thermale baden. Op de camping vind je een lekker restaurant en er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd.

Ontdek Beieren

Vital Camp Bayerbach bevindt zich in de groene heuvels en bossen van Beieren. De camping ligt bij de rivier de Rott en in de buurt kun je wandelen, fietsen en kanoën. Daarnaast vind je er het kleine dorpje Bayerbach. In het dorpje kun je alle faciliteiten vinden die je nodig hebt.

Overige information van deze accommodatie

Vital Camp Bayerbach
Duitsland Beieren Bayerbach

Huckenham 11, 94137 Bayerbach

Duits, Engels
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe