Meer foto's

Villas De Vacances Les Hauts De Cocraud

Villas De Vacances Les Hauts De Cocraud is een kleinschalig vakantiepark met zwembad gelegen op 100 meter van de zee op het eiland Île de Ré. Op Villas De Vacances Les Hauts De Cocraud kun je vakantiehuizen huren. Alle huizen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen buitenruimte. Op een warme zomerdag kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Er is een gemeenschappelijke ruimte met tafeltennistafel en voor kinderen is er een speeltuintje.

Vakantie op Île de Ré

De Île de Ré is een vakantie-eiland voor de Franse westkust dat behoort tot het departement Charente-Maritime. Het vakantiepark ligt in het dorpje La Flotte en bij de zee. In La Flotte kun je een prachtige haven vinden met daaromheen veel leuke cafeetjes en winkeltjes. Het is een echt klassiek vissersdorpje met vele kleurrijke bootjes en witte huisjes. Op Île de Ré kun je ook talloze prachtige stranden vinden. Je kunt er genieten van zonnige stranddagen of allerlei watersporten beoefenen zoals surfen en zeilen. Enkele mooie stranden zijn het Plage des Golandières en het Plage de Gros Joncs. Op deze stranden kun je heerlijke wandelingen maken en genieten van het uitzicht.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Villas De Vacances Les Hauts De Cocraud bij:

onbekend

Villas De Vacances Les Hauts De Cocraud
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime La Flotte

2 Route de Saint-Martin, 17630 La Flotte

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe