Algemene gegevens

Staanplaatsen: 26
Huuraccommodaties: 12

Camping Le Cardinal

Camping Le Cardinal in Richelieu is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met zwembad in het departement Indre-et-Loire. Op de camping in de regio Centre-Val de Loire is er de mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, coco sweet en kampeerplaatsen. Camping Le Cardinal beschikt over een speeltuin, zwembad en is rolstoelvriendelijk. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping Le Cardinal is ideaal voor ouders met kinderen en een vakantie met de hond.

Kampeervakantie in Indre-et-Loire

Een kampeervakantie op Camping Le Cardinal is ideaal om de streek Indre-et-Loire in Frankrijk te ontdekken. In de Indre-et-Loire vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Camping Le Cardinal

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Richelieu

6 Avenue de Schaafheim, 37120 Richelieu

+33 (0)9 67 75 32 80
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.