Meer foto's

Vakantiepark Westerbergen

Vakantiepark Westerbergen is een veelzijdig park met een lange, toeristische traditie en een geheel eigen charme, een rustgevende plek voor iedereen die wil genieten van al het goede wat Drenthe te bieden heeft. Vakantiepark Westerbergen is een echt familiebedrijf, dat zich onderscheidt door uitstekende service, een gemoedelijke sfeer, veel gezelligheid en waar heel veel te doen is. Zo is er een indoor speelparadijs, een overdekt zwembad en een waterspeeltuin. Ook kun je op de camping lasergamen, boogschieten, paintballen, bosklootschieten en disco-golfen. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Er is een familierestaurant waar je heerlijk kunt eten.

Geniet van de groene omgeving

Vakantiepark Westerbergen ligt in het dorpje Echten in het prachtige Drenthe. In de omgeving kun je uitstekend wandelen en fietsen in alle rust en ruimte. Daarnaast ligt de camping ook bij een riviertje waar je kunt gaan kanoën en kajakken en kun je de leuke stadjes Meppel en Hoogeveen bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Vakantiepark Westerbergen bij:

Vakantiepark Westerbergen
Nederland Drenthe De Wolden Echten

Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe