Vakantiepark Noordduinen in Katwijk is een gezellige familiecamping aan zee met binnen- en buitenzwembad in Zuid-Holland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 409
Huuraccommodaties: 89
Kampeerterrein: 11 ha

Vakantiepark Noordduinen

Vakantiepark Noordduinen in Katwijk is een gezellige familiecamping aan zee met binnen- en buitenzwembad in Zuid-Holland. De camping ligt slechts één duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand. Een frisse duik in de zee is dus zo gemaakt! De kampeerplaatsen liggen aangenaam beschut tussen de fraai begroeide duinen. Naast kampeerplaatsen verhuurt de camping ook bungalows en huurcaravans. Vakantiepark Noordduinen is erg kindvriendelijk; de camping heeft een speciaal kinderbad met glijbaan en een speeltuin. Op het terrein bevindt zich ook een à la carte restaurant, een snackbar en een supermarkt. Op de camping kunt u fietsen huren voor alle leeftijden; in de omgeving van camping Noordduinen kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. De camping biedt wifi (tegen betaling). Vakantiepark Noordduinen is de ideale camping voor strand- en natuurliefhebbers, gezinnen met (jonge) kinderen en cultuur snuivers!

Kamperen in Katwijk op vakantiepark Noordduinen

In Katwijk aan Zee kunt u optimaal genieten van het strandleven. In de zee kunt u diverse watersporten doen. U kunt heerlijk tot rust komen op het strand of mooie strandwandelingen maken. In Katwijk kunt u uitstekend fietstochten maken. Er zijn diverse fietsroutes, zoals de monumentenfietsroute of de strandroute. U zult verrast worden door de mooie natuur die in Katwijk te vinden is. Wie liever iets cultureels doet, kan naar één van de musea in Katwijk. Ga bijvoorbeeld naar het Katwijks museum, of het stroomtreinmuseum, waar u een ritje kan maken in een échte oude stoomtrein! Dit is ook heel leuk voor kinderen. Shopliefhebbers zitten ook goed in Katwijk. Niet alleen zijn er twee winkelcentra in Katwijk, ook in het oude centrum met kronkelige straatjes en vissershuisjes kunt u goed winkelen. Elke week vindt er een Katwijkse weekmarkt plaats en ’s zomers vindt er zelfs een toeristenmarkt plaats. Dit zijn ruim honderddertig kraampjes met zonnebrillen, kleding, etenswaren, lederwaren, hobby- en cadeauartikelen. Er zijn muziekoptredens en demonstraties van oude ambachten, er is aandacht voor klederdracht en visserij en er is altijd een bijzondere activiteit voor kinderen.

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Noordduinen voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Noordduinen

Nederland Zuid-Holland Katwijk

Campingweg 1, 2221 EW Katwijk

+31(0)714025295
Duits, Engels, Frans, Nederlands
hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.