Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 352

Vakantiepark Landal Ooghduyne

Vakantiepark Landal Ooghduyne is een heerlijk vakantiepark gelegen in het noorden van Noord-Holland, vlakbij het strand. Het vakantiepark heeft een heerlijk binnenzwembad met bubbelbad. Daarnaast is er een indoorspeelplaats, bowlingbaan en een midgetgolfbaan, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Het park heeft een grote golfbaan met een driving range over water. Je kunt er een hapje eten bij het restaurant en de brasserie. Het park organiseert leuke activiteiten voor jong en oud.

Omgeving van het Vakantiepark Landal Ooghduyne

Vakantiepark Landal Ooghduyne bevindt zich in het noorden van Noord-Holland bij het dorpje Julianadorp. Het park ligt op enkele kilometers van het strand, waar je heerlijk kunt wandelen en een frisse duik kunt nemen. Het park wordt omringd door groene velden waar je lekker kunt wandelen. Je kunt er een uitstapje maken naar Den Helder.

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Landal Ooghduyne voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Landal Ooghduyne

Nederland Noord-Holland Den Helder Julianadorp

Van Foreestweg 20, 1787 PS Julianadorp

+31-(0)223 640 100
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.