Vakantiepark Capfun Vlinderloo

De camping ligt tegen een nieuwe woonwijk, maar toch in het groen verscholen, halverwege de Nederlands/Duitse grensplaats Glanerbrug en Enschede. De grootste en volgens menigeen de gezelligste stad van Overijssel. De camping beschikt over een heerlijke Cafetaria en Café/Restaurant. Daarnaast vind je er een winkel, waar je alle benodigdheden kunt kopen. Er is een speeltuin en een heerlijk zwembad met peuterbad, waar de kinderen zich kunnen vermaken. De camping heeft een grote visvijver, waar de visliefhebber zich goed kan vermaken. In de zomermaanden wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd.

Geniet van de gezellige stad

Deze stadscamping bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Enschede, waar je allerlei leuke activiteiten kunt ondernemen. Daarnaast worden er in de zomer allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Naast de stad, kun je ook heerlijk wandelen in de groene bossen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Vakantiepark Capfun Vlinderloo voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Capfun Vlinderloo
Nederland Overijssel Twente Enschede

Keppelerdijk 200, 7534 PA Enschede

+31 (0)534 611372
Duits, Engels, Nederlands
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.