Algemene gegevens

Staanplaatsen: 109
Huuraccommodaties: 64

Recreatiepark De Boshoek

Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen is een camping in Barneveld met zwembad in de regio Gelderland. Recreatiepark De Boshoek beschikt over een sportterrein, tennisbaan en zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.Snel vervelen zult u zich niet op deze camping die deel uitmaakt van een recreatiepark. Een aantal standplaatsen is autovrij. De meeste voorzieningen liggen op het deel van de vaste standplaatsen. Zo vindt u er een tennisbaan, pannakooi en interactieve voetbalwand. Er is een bowlingbaan, een uitrijbak voor paarden en paardenboxen zijn te huur.

Trekkershut op de Veluwe

Wilt u het ultieme kampeergevoel beleven, maar beschikt u niet over een eigen camper, caravan of tent? Dan is een trekkershut huren écht iets voor u. De perfecte trekkershut in Nederland vinden is niet gemakkelijk, maar wij helpen u een handje. Bij Recreatiepark De Boshoek verblijft u namelijk in een luxe trekkershut op de Veluwe: nergens in Nederland vindt u een mooiere ligging dan vlak bij het mooiste natuurgebied van het land. Bovendien zijn de trekkershutten van De Boshoek sfeervol en gezellig ingericht met een houten interieur. Tijdens uw verblijf in een trekkershut op de Veluwe geniet u van het comfort van een huisje, maar ervaart u tegelijkertijd de gezellige sfeer van een 5-sterren camping. De trekkershutten bieden plaats aan 6 personen en zijn daarmee ideaal voor een gezinsvakantie in het mooie Voorthuizen.

Kamperen in Gelderland

Kamperen in de prachtige omgeving van Voorthuizen is ideaal om het departement in de regio Gelderland te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van deze camping zijn . Een verblijf op Recreatiepark De Boshoek is ideaal voor ouders met tieners, smulpapen, vakantie met de hond, zwemliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Trekkershut op de Veluwe voor je op een rijtje gezet:

Trekkershut op de Veluwe

Nederland Gelderland Voorthuizen

Harremaatweg 34, 3781 NJ Voorthuizen

+31 (0)342-471297
Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.