Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 15

Ardoer Camping De Holterberg

Ardoer Camping De Holterberg is een gezellige familiecamping gelegen in de groene natuur van Overijssel. De camping beschikt oven een verwarmd buitenbad met kleuterbad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De camping heeft een overdekte speeltuin, trampolines, sportvelden en een pannaveld. Daarnaast worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Je kunt er een hapje eten bij het lekkere restaurant.

Trekkershut 4p

Wij hebben ook een drietal trekkershutten. De trekkershut is een solide huisje van eersteklas hout met een oppervlakte van ruim 12 m². Tegen een vergoeding van € 4,00 kun je desgewenst een “kookkist” met pannenset en eetgerei erbij huren. Slaapzakken, onderlakens, en kussenslopen dienen zelf meegebracht of gehuurd te worden.

Geniet van de groene omgeving

Ardoer Camping De Holterberg bevindt zich tussen de groene bossen en heuvels van Overijssel. De camping ligt in de Sallandse Heuvelrug waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen en genieten van de rust. In de buurt kun je leuke dorpjes en stadjes bezoeken.

We hebben de beste opties voor Trekkershut 4p op de Holterberg voor je op een rijtje gezet:

150

15

Trekkershut 4p op de Holterberg

Nederland Overijssel Twente Holten

Reebokkenweg 8, 7451 HL Holten

0548361524

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.