Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 20

Trekkershut 4 personen

Op vakantiepark Diana Heide vindt je vier trekkershutten. De trekkershutten hebben een oppervlakte van ca 11 m² en zijn geschikt voor 4 personen. De trekkershutten zijn voorzien van twee stapelbedden, beddegoed dient u zelf mee te nemen.

Ardoer Vakantiepark Diana Heide

Ardoer Vakantiepark Diana Heide is een heerlijk vakantiepark gelegen in Assen. Op de camping in Drenthe kun je genieten van een heerlijk eetcafé en snackcorner met een groot terras, waar je een hapje kunt eten. Je vindt er leuke speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast kun je er genieten van een zwemmeer met lekker strand. Op de camping wordt een leuk animatieprogramma georganiseerd.

Kindvriendelijk park en speelplezier

Beleef samen met Diana & Apollo de leukste avonturen! Kinderen kunnen op Vakantiepark Diana Heide lekker klateren, springen op de airtrampoline, glijden en vissen bij het strandbad, niets is leuker voor kinderen dan spelen in een groene en natuurlijke omgeving. Stevige en felgekleurde speeltoestellen liggen op verschillende plekken op het vakantiepark, de kinderen kunnen naar hartenlust spelen.In de schoolvakanties is er het animatieprogramma.

Geniet van de groene omgeving

Ardoer Vakantiepark Diana Heide bevindt zich midden in de groene velden en bossen van Drenthe. De camping ligt aan de voet van het Natuurgebied Groote Zand Hooghalen, waar je heerlijk kunt wandelen. Daarnaast kun je uitstapjes maken naar Westerbork en Assen.

We hebben een aantal opties voor Trekkershut 4p Drenthe | Diana Heide voor je op een rijtje gezet:

Trekkershut 4p Drenthe | Diana Heide

Nederland Drenthe Amen

Amen 53, 9446 TE Amen

+31592389297
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.