Algemene gegevens

Staanplaatsen: 238
Huuraccommodaties: 21

Strandcamping Zuidduinen

Strandcamping Zuidduinen is een grote camping met safaritenten gelegen op 500 meter van de Noordzeekust in Zuid-Holland. De camping verhuurt 4-persoons safaritenten van Vodatent. De kids hoeven zich zeker niet te vervelen. Ze kunnen lekker spelen in de speeltuin on er worden leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Daarnaast heeft de camping een jeu-de-boulesbaan, campingwinkel, fietsverhuur en wasserette. Voor een lekkere lunch of diner kun je terecht bij het restaurant. Een lekkere snack haal je af bij de snackbar.

Safaritent 4 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staat een stapelbed.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Strandcamping Zuidduinen voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Strandcamping Zuidduinen

Nederland Zuid-Holland Katwijk aan Zee

Zuidduinseweg 1, 2225 JS Katwijk aan Zee

+31 (0)186 820 996

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.