Algemene gegevens

Safaritent in Gernrode

In een bosrijke omgeving bij een stuwmeer in het noorden van de Harz in Duitsland kun je een luxe safaritent huren. De tent staat op een camping en is geschikt voor maximaal 5 personen. De tent heeft twee slaapkamers, een ingerichte keuken, een woongedeelte en een badkamer. De keuken is voorzien van een koelkast, fornuis, kookgerei en een koffiezetapparaat. De badkamer bestaat uit een was en toilet. De veranda is overdekt en heeft terrasmeubilair. In de zomer kun je lekker zwemmen in het meer, maar je kunt er ook vissen. Verder kun je op het campingterrein een tafeltennistafel, speeltuin en campingwinkeltje vinden.

Glamping in de Harz

De Harz is een gebergte in het midden van Duitsland. Je vindt er talloze beukenbossen en sparren, mossen en bergheides. Er is een rijke diversiteit aan flora en fauna. Je kunt er verschillende unieke diersoorten spotten, zoals de zwarte ooievaar en de lynx. Ook kun je in Nationaal Park Harz prachtige wandelingen maken over bospaden en langs beekjes. De fietsliefhebber is hier ook op zijn plek. Er zijn schitterende fietstochten en mountainbike parcours uitgezet in dit nationale park. Voor meer informatie over de verschillende routes kun je terecht bij het bezoekerscentrum Torhaus.

We hebben de beste opties voor Safaritent in Gernrode voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Gernrode

Duitsland Saksen-Anhalt Quedlinburg

Bremer Dammteich 3, 06485 Quedlinburg OT Gernrode

Duits, Engels
April - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.