Algemene gegevens

Staanplaatsen: 165
Huuraccommodaties: 26

Familiepark De Vechtvallei

Familiepark De Vechtvallei is een gezellige familiecamping in Overijssel. De camping beschikt over een heerlijk buitenzwembad en een overdekt binnenzwembad. Daarnaast zijn er genoeg speeltuinen en kinderen zullen zich dus uitstekend vermaken. Daarnaast is er een eetcafé, waar je lekker kunt eten en een snackbar, waar je kunt afhalen en eten op het terras. Ook is er een recreatieruimte met allerlei spellen. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met voetbaltoernooien, spellen en knutselworkshops. De camping heeft kampeerplaatsen, bungalows, chalets en trekkershutten te huur.

Safaritenten 6 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leefoppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

safaritent 6 personen met privé sanitair

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leefoppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden. Ook heb je in deze tent een eigen badkamer, voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Geniet van de groene omgeving

Familiepark De Vechtvallei ligt bij het stadje Diffelen in de gemeente Hardenberg. De camping ligt aan de oevers van de rivier de Vecht, waar je heerlijk kunt wandelen, kanoën en zwemmen. De groene omgeving is prachtig en leent zich voor fiets- en wandeltochten.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Familiepark De Vechtvallei voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Familiepark De Vechtvallei

Nederland Overijssel Hardenberg Diffelen

Rheezerweg 76, 7795 DA Diffelen

+31 (0)186 820 996
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.