Verschillende type huurtenten, glamping in Brabant

‘Glamperen’, dat is luxe kamperen in een stijlvol ingerichte tent die is voorzien van alle gemakken. Wil je glamping zelf ervaren deze vakantie? Kom dan kamperen op Recreatiepark Duinhoeve, glamping in Brabant. Op Recreatiepark Duinhoeve kun je verschillende type tenten huren voor 5, 6, 7 en 8 personen. Overnacht in een tent en geniet van een kampeervakantie in de natuur, maar dan met extra comfort. De Glamping Deluxe tenten en Safaritenten beschikken over aparte slaapruimtes, comfortabele bedden en een compacte keuken. De Glamping Lodge 7 personen en Tentvilla 6 personen hebben zelfs een eigen badkamer met een douche en een toilet. Wel de lusten maar niet de lasten van kamperen – geniet van glamping in Brabant op Recreatiepark Duinhoeve.

Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark Duinhoeve is een heerlijk vakantiepark gelegen bij het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het park beschikt over een buitenzwembad met peuterbad, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Ook een speeltuin, air trampoline en speel waterpompen. In bepaalde vakantieperiodes is er animatie op het park aanwezig. Je kunt er een hapje eten bij Het Smulhuis en er is een mini winkeltje bij de receptie voor de broodnodige boodschappen.

Vakantie in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Recreatiepark Duinhoeve bevindt zich aan de rand van het prachtige Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. In het park kun je heerlijk wandelen door de groene duinen. Daarnaast ligt de Efteling op slechts een halfuurtje rijden en kun je leuke steden bezoeken zoals Tilburg en Den Bosch.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Safaritent Duinhoeve bij:

Safaritent Duinhoeve
Nederland Noord-Brabant Tilburg Udenhout

Oude Bossche Baan 4, 5071 RR Udenhout

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe