Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 4

Camping Vodatent de Oude Rijn

Camping de Oude Rijn is een gemoedelijke kleine camping met safaritenten gelegen in het Groene Hart in Zuid-Holland. Op de camping kun je safaritenten voor 4 en 6 personen boeken. De glamping-tenten zijn van alle gemakken voorzien. De 4-persoons safaritent heeft een leef oppervlakte van 25 vierkante meter met twee slaapkamers. Ook heeft het een verrijdbare keuken en een ruim terras met luifel. De 6-persoons safaritent heeft een leef oppervlakte van 40 vierkante meter met twee slaapkamers. Ook deze safaritent heeft een verrijdbare keuken en een ruim terras met luifel. Op de rustige camping is genoeg te doen voor jong en oud. Er is een speeltuin, trampoline, visgelegenheid, kanoverhuur, beautycentrum en fietsverhuur. Ook is er een wasserette waar je je kleren kunt wassen en drogen.

Luxe kamperen in het Groene hart

Camping de Oude Rijn ligt in het Groene Hart. Platteland en veel groen zijn de kenmerken van dit gebied. Naast dat de camping in het groene hart ligt, bevindt de camping zich ook in de randstad. Daarom zijn de grote steden toch binnen handbereik. Zo ligt Amsterdam op 43 kilometer afstand, Rotterdam 42 kilometer en Den Haag zelfs 37 kilometer. Genieten van de natuur en het groen? Of juist een lekker dagje shoppen of een museum boeken. Dit is allemaal mogelijk bij camping de Oude Rijn.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Camping de Oude Rijn voor je op een rijtje gezet:

4

Safaritent – Camping de Oude Rijn

Nederland Zuid-Holland Ter Aar

Westkanaalweg 123, 2461 GW Ter Aar

+31 (0)186 820 996

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.