Meer foto's

Safaritent 5p in Ruinen

Op het kleinschalige Vakantiepark LandClub Ruinen kun je het hele jaar door een luxe 6-persoonssafaritent met privé sanitair huren. De glampingtent staat op een rustig plekje en wordt omgeven door het groen. De safaritent heeft echt ramen, openslaande tuindeuren, een pellet houtkachel en is goed geïsoleerd. Op een warme dag kun je lekker op de veranda zitten. Je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Zo is er een overdekt zwembad, kinderboerderij en meerdere speeltuinen. Daarnaast kun je lekker lunchen bij de gezellige brasserie. De nodige boodschappen haal je bij de campingwinkel.

Natuur in Drenthe

Het vakantiepark grenst direct aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Het natuurgebied bestaat uit uitgestrekte heidevelden, bossen, grafheuvels en vennetjes. Je kunt hier heerlijk wandelen. Ook het Drents-Friese Wold & Wieden-Weerribben liggen in de buurt van het vakantiepark.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Safaritent in Ruinen bij:

Safaritent in Ruinen
Nederland Drenthe Ruinen

Oude Benderseweg 11, 7963PX Ruinen, Drenthe

hele jaar geopend

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe