Meer foto's

RCN Vakantiepark De Noordster

Rcn Vakantiepark De Noordster is een gezellige familiecamping midden in de natuur van Drenthe. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en een waterspeelparadijs, waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen, waaronder een indoor speelruimte, en is er een dierenhoeve en openluchttheater. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbaan, het sportterrein of de midgetgolfbaan. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud georganiseerd. Op de camping wind je een lekker restaurant, snackbar en een winkeltje. Ook worden er fietsen en skelters verhuurd.

Kamperen in Drenthe

RCN de Noordster ligt midden in het Nationaal Park “Dwingelderveld”, een uniek natuurgebied van ruim 3500 hectaren. Dichtbij vindt u de grootste ongerepte heidevelden van Nederland. U kunt urenlange tochten maken door bossen, heidevelden en zandverstuivingen

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van RCN Vakantiepark De Noordster bij:

RCN Vakantiepark De Noordster
Nederland Drenthe Dwingeloo

Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe