Meer foto's

Park Drentheland

Park Drentheland is een camping beschut tussen de bomen gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. De camping heeft 117 ruime kampeerplaatsen (100 m2) voor campers, caravans en campers. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van verschillende accommodaties, zoals stacaravans, chalets en trekkershutten. De camping beschikt over een buitenzwembad, tafeltennistafel, sportterrein, tennisbaan, minigolfbaan, en jeu-de-boulesbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin en peuterbad. Het is ook mogelijk om je eigen paard mee te nemen (tegen betaling). Tevens zijn honden van harte welkom op de camping.

Camping in Drenthe

Vanaf een camping in Drenthe kun je perfect de provincie verkennen. Leuke en authentieke dorpjes om te bezoeken zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Een bezoek aan de hunebedden mag zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden. Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer u op vakantie bent in Drenthe is een bezoek aan Westerbork. Hier kunt u de overblijfselen van het concentratiekamp Westerbork bezichtigen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Park Drentheland bij:

Park Drentheland
Nederland Drenthe Zorgvlied

De Gavere 1, 8437 PE Zorgvlied

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe