Algemene gegevens

Staanplaatsen: 1

Natuurcamping in Julianadorp

Wil je even helemaal terug naar de basis? Dan ben je bij deze natuurcamping in Julianadorp aan het goede adres. De kleine camping bevindt zich op een groen terrein en is een zelfvoorzienende camping. Er is dus geen sanitair gebouw. Het is een ideale camping voor campers en caravans. Wel is er stroom en een waterput. De camping ligt op een schitterende plek en wordt door bomen omgeven. Op slechts een paar honderd meter afstand ligt het brede strand van Julianadorp.

Omgeving van Julianadorp

In en rondom Julianadorp is er van alles te doen. Zo kun je uren uitwaaien over het strand of door de duinen. Daarnaast zijn er tal van leuke dorpjes die je kunt bezoeken, zoals Den Helder of Schagen. Wil je een dagje naar de waddeneilanden? Dan kun je de veerboot pakken vanaf Den Helder. Op de waddeneilanden kun je mooie wandelingen maken of wadlopen.

We hebben een aantal opties voor Natuurcamping in Julianadorp voor je op een rijtje gezet:

1

Natuurcamping in Julianadorp

Nederland Noord-Holland Den Helder Julianadorp
+3185 888 3337
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.