Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 287
Huuraccommodaties: 78

Molecaten Park Waterbos

Molecaten Park Waterbos is een ruime gezinscamping en vakantiepark met buitenzwembad direct gelegen aan de duinen en op loopafstand van de Noordzee. Op de camping kun je komen kamperen met een camper, caravan of tent. Het is ook mogelijk om een chalet, ingerichte tent, caravan of kampeer cabin te huren. Jong en oud hoeven zich niet te vervelen. Er is een zwembad, tafeltennistafel, pannaveld en  speel- en visvijver. De kinderen springen op de airtrampoline, bouwen een kasteel in de zandbak of roetsjen van de glijbaan. Het animatieteam verzorgd leuke activiteiten in de schoolvakanties. Voor een lekker lunch of diner kun je terecht bij het gezellige paviljoen.

Vakantie in Zuid-Holland

Het vakantiepark ligt in de gezellige badplaats Rockanje en op loopafstand van de Noordzeekust. Hier vind je een ruime keus aan strandpaviljoens waar je gezellig kunt eten en drinken. Het strand is zeer geschikt voor gezinnen, want de zee is hier meestal heerlijk rustig. Aan het campingterrein grenst het natuurgebied Voornes Duin’. Dit is een 1400 hectare grote strand-, bos-, en duingebied waar de natuurliefhebber zijn hart ophaalt. Je kunt hier mooie wandelingen en fietstochten maken.

We hebben de beste opties voor Molecaten Park Waterbos voor je op een rijtje gezet:

Molecaten Park Waterbos

Nederland Zuid-Holland Rockanje

Duinrand 11, 3235 CC Rockanje

+31 181 - 401 900
eind maart - eind oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.