Molecaten Park Rondeweibos

Molecaten Park Rondeweibos is een zeer grote camping en vakantiepark met buitenzwembad gelegen op loopafstand van het strand en de Noordzee. Op het vakantieterrein kun je kamperen met je camper, caravan of tent/ Het is ook mogelijk om een chalet, stacaravan of kampeer cabin te huren. Je kan je hier prima vermaken tijdens je vakantie. Er is een zwembad met waterglijbaan, pannaveld, jeu-de-boulesbaan en tennistafel. Voor de kids is er ook een speeltuin met airtrampoline. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten, zoals knutselochtenden, minidisco’s en verschillende sport & spel activiteiten. Heb je een dag geen zin om te koken, dan is dat geen probleem. Het vakantiepark heeft een gezellig restaurant & bar waar je heerlijk kunt dineren. Je boodschappen kun je halen bij de campingsupermarkt.

Vakantie in Zuid-Holland

Het vakantiepark ligt in de gezellige badplaats Rockanje. Hier vind je een ruime keus aan strandpaviljoens waar je gezellig kunt eten en drinken. Het strand is zeer geschikt voor gezinnen, want de zee is hier meestal heerlijk rustig. Aan het campingterrein grenst het natuurgebied Voornes Duin’. Dit is een 1400 hectare grote strand-, bos-, en duingebied waar de natuurliefhebber zijn hart ophaalt. Je kunt hier mooie wandelingen en fietstochten maken.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Molecaten Park Rondeweibos bij:

Molecaten Park Rondeweibos
Nederland Zuid-Holland Rockanje

Schapengorsedijk 19, 3235 LA Rockanje

eind maart - begin november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe