Minicamping de Spijken

Minicamping de Spijken is een kleine boerderijcamping en B&B, gelegen op het platteland in de Bommelerwaard. De ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers, caravans en tenten. De plaatsen zijn liggen verspreid over 3 veldjes en zijn voorzien van elektra (6 Ampère). Daarnaast is het mogelijk om te verblijven in een gastenkamer van de B&B. De kinderen kunnen lekker rondrijden op de speeltractoren, springen op de trampoline of spelen in de zandbak. Verder is er een recreatieruimte, jeu-de-boulesbaan en je kunt vissen in het riviertje. De camping ligt bij een boerderij waar runderen worden gehouden en lekkere ambachtelijke kazen worden gemaakt.

Boerencamping in Gelderland

De camping ligt op 3,5 van het dorpscentrum van Ammerzoden waar je winkeltjes, restaurantjes en een pizzeria kunt vinden. Tevens heeft het dorpje een indrukwekkend middeleeuws kasteel die je zeker moet bezoeken.  Verder ligt op 12 km de mooie stad Den Bosch. Je vindt er eeuwenoude monumenten, leuke musea, gezellige restaurantjes, allerlei kledingwinkels en een bioscoop. In de omgeving van de camping kun je ook heerlijk fietsen en wandelen. Op 400 meter van het terrein kun je aansluiten op het fietsknooppuntnetwerk van de ANWB.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Minicamping de Spijken (ANWB) bij:

Minicamping de Spijken (ANWB)
Nederland Gelderland Ammerzoden

Lange Achterdijk 1, 5324 JD Ammerzoden

Duits, Engels, Nederlands
half april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe