Minicamping De Kastanjes

Minicamping De Kastanjes is een kleinschalige boerencamping met 40 kampeerplaatsen in Noord-Brabant. De staanplaatsen zijn ruim en liggen op een open veld. Op het terrein vind je twee sanitair gebouwen en een overdekte plaats om je afwas te doen. Kinderen kunnen lekker vrij spelen op het terrein of gebruik maken van de schommel, glijbaan en zandbak. Op de camping vind je ook een gemeenschappelijk ruimte met koelkast, tafels en stoelen.

Kamperen in Noord-Brabant

De camping ligt in een bosrijke omgeving en in de buurt van talrijke fietsroutes. Op een kwartiertje rijden ligt het dierenpark ZooParc Overloon. Je vind er allerlei bijzondere dieren, zoals pinguïns, witte tijgers en verschillende soorten apen. Verder ligt het Nationaal park De Maasduinen op minder dan 40 minuten rijden. Hier kun je genieten van zandduinen, heidevelden en bos. Uiteraard kun je hier heerlijk wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Minicamping De Kastanjes bij:

Minicamping De Kastanjes
Nederland Noord-Brabant Elsendorp

Diepertseweg 22, 5424 TA Elsendorp

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe