Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 4

Minicamping Aachterum

Minicamping Aachterum is een kleinschalige en knusse camping met ruime kampeerplekken gelegen aan de rand van een klein natuurgebied in Noord-Brabant. Op de camping kun je verblijven met je eigen camper, tent of caravan. Daarnaast is het ook mogelijk om een pipowagen, oude brandweerwagen of grote bus te huren om in te ovenachten. De pipowagen is geschikt voor 2 personen en heeft een kacheltje, stromend water en 6amp stroom. In de brandweerwagen is het mogelijk om met twee personen en een kind te overnachten. Ook is hij voorzien van een elektrisch kacheltje en een compact keukenblokje met keukengerei en een koelkastje. In de grote bus kun je met 4 personen verblijven en heeft een zithoek en keuketje. Als je gebruik wilt maken van het toilet of douche, dan kan dat in het goed onderhouden sanitairgebouw. In het gebouw is ook een wasmachine en droger aanwezig. Als je uitgebreid wilt koken, dan kan dat in de ‘huiskamerkeuken’ op het terrein. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke BBQ. Voor de kinderen is er een trampoline, zandbak of speeltoestel.

Camping in Noord-Brabant

Vanuit minicamping Aachterum loop je zo natuurgebied ’t Hurkske in. Een bos van 170 hectare met loofbomen, dennen en verschillende vennetjes. Ook perfect voor een rondje mountainbiken, hardlopen of een parcours op de nieuwe trimbaan. Ben je wat minder sportief, maar wil je wel buiten de benen strekken en een frisse neus halen? Kies dan voor één van de wandel- en struinroutes die de gastvrouw vanaf de minicamping heeft uitgezet. Alle drie de routes gaan van de gebaande paden af en door het Brabantse groen.

We hebben een aantal opties voor Minicamping Aachterum voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Aachterum

Nederland Noord-Brabant Erp

Meerbosweg 25, 5469 PL Erp (Nederland)

+31 (0)6 1212 5949
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.