Mini Camping Moleneind

Mini Camping Moleneind is een rustige camping met trekkershutten en kampeerplaatsen gelegen aan de rand van het dorpje Maasbommel in Gelderland. De kleinschalige camping beschikt over 15 voor campers, caravans en tenten. Daarnaast zijn er ook 4 trekkershutten te huren. De camping ook over een fijn zwembad en recreatieruimte/café met een grote veranda waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie, een koud biertje, glaasje wijn of fris. In de recreatieruimte kun je ook verschillende spelletjes doen zoals biljarten, darten, kaarten, dobbelen, sjoelen of voetbalspelen.

Ontdek de provincie Gelderland vanaf de camping

Gelderland kent prachtige natuur. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is het grootste natuurpark van de provincie. Het natuurpark van 5000 hectare is een oase van rust. Je vind er uitgestrekte bossen, bloeiende heidevelden, en diverse soorten fauna. Zo kun je er onder andere edelherten en zwijnen spotten. Een ander schitterend natuurgebied is het Nationaal Park Veluwezoom. Ook hier kun je genieten van de vergezichten, groene bossen, en glooiende heidevelden. De natuur en steden van Gelderland kun je goed per voet en fiets ontdekken. Voor een leuk dagje uit moet je zeker de steden Arnhem of Nijmegen bezoeken. In deze steden kun je heerlijk winkelen, maar je vindt er ook veel gezellige restaurantjes, cafés en mooie musea.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Mini Camping Moleneind bij:

Mini Camping Moleneind
Nederland Gelderland Maasbommel

Bovendijk 37, 6627 KS Maasbommel

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe