Meer foto's

Trekkershut de Luxe 6p

In de Trekkershut de Luxe heb je meer privacy doordat het woon- en slaapgedeelte van elkaar gescheiden zijn. De slaapkamer is voorzien van 2 stapelbedden met 2 onderbedden, dus totaal 6 slaapplaatsen.
De Trekkershut de Luxe is iets groter dan de ‘gewone’ trekkershut en door onder andere een aanrecht met water, kooktoestel, koffiezetapparaat, een koelkast en een kacheltje is er meer comfort. Ook is er een complete keukenuitrusting aanwezig in deze Trekkershut de Luxe.

Ardoer Camping De Holterberg

Ardoer Camping De Holterberg is een gezellige familiecamping gelegen in de groene natuur van Overijssel. De camping beschikt oven een verwarmd buitenbad met kleuterbad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De camping heeft een overdekte speeltuin, trampolines, sportvelden en een pannaveld. Daarnaast worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Je kunt er een hapje eten bij het lekkere restaurant.

Geniet van de groene omgeving

Ardoer Camping De Holterberg bevindt zich tussen de groene bossen en heuvels van Overijssel. De camping ligt in de Sallandse Heuvelrug waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen en genieten van de rust. In de buurt kun je leuke dorpjes en stadjes bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Luxe trekkershut Holterberg bij:

Luxe trekkershut Holterberg
Nederland Overijssel Twente Holten

Reebokkenweg 8, 7451 HL Holten

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe