Les Chalets De Fiolles in Brens is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met zwembad gelegen aan een rivier in het departement Ain.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 16

Les Chalets De Fiolles

Les Chalets De Fiolles in Brens is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met zwembad gelegen aan een rivier in het departement Ain. Op de camping in de regio Rhône-Alpes is mogelijkheid tot het huren van chalets en safaritenten. Les Chalets De Fiolles beschikt over animatie, campingwinkel, speeltuin, wellness en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Les Chalets De Fiolles is ideaal voor avontuurlijk vakantie, fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie, vakantie aan een rivier en vakantie met de hond.

Kampeervakantie in Ain

Een kampeervakantie op Les Chalets De Fiolles is ideaal om de streek Ain in Frankrijk te ontdekken. In de Ain vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, golfen, kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Les Chalets De Fiolles voor je op een rijtje gezet:

Les Chalets De Fiolles

Frankrijk Rhône-Alpes Ain Brens

2634 Route de Lavaur, 81600 Brens

+33 (0)5 63 57 69 67
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.