Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 13
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1 ha

Landgoed Wilgenheerd

Landgoed Wilgenheerd is idyllisch en beschut gelegen op het mooie Hogeland van Groningen. Een boerderij met gastenkamers, een appartement, kleine camping en glampingtenten. De boerderij in Groningen heeft naast een gastenverblijf een mooi campinkje met 13 ruime plekken; geschikt voor tentkampeerders, kleine caravans en kampeerbussen. Daarnaast vind je op Landgoed Wilgenheerd twee prachtige glamping accommodaties; een comfortabele safaritent (2 – 4 personen) en een romantische Glamping Tipi met buitenkeuken (2 personen). Het sanitair is nieuw, ruim en fris. Er is veel informatie aanwezig over de omgeving. Wil je genieten van rust & ruimte, weergaloze Groninger zonsopkomsten en -ondergangen, natuur en cultuur? Dan is dit de plek!

Omgeving van Landgoed Wilgenheerd in Groningen

Het Hogeland in de kop van Groningen grenst aan de Waddenkust, met aan de overkant Schiermonnikoog. Het authentieke en afwisselende landschap bestaat uit dijken, oude wierdendorpen, vruchtbare akkers en statige boerderijen. Kris kras er doorheen lopen talloze fietspaden, wandelpaden en maren (vaarten). Landgoed Wilgenheerd is een uitstekende uitvalsbasis om het Hogeland te voet, per fiets of boot te ontdekken. Een dagje cultuur snuiven? De steden Groningen en Dokkum liggen binnen 30 autominuten. Winsum, het allermooiste dorp van Nederland op 7 km. Kom genieten van lekkere eetadresjes, pure streekproducten, thematische wandel- en fietsroutes, galeries, tuinen, mooie borgen en wat al niet meer!

We hebben een aantal opties voor Landgoed Wilgenheerd voor je op een rijtje gezet:

Landgoed Wilgenheerd

Nederland Groningen Wehe-den Hoorn

Havenstraat 3 , 9964 AN Wehe-den Hoorn

031 624519354
Duits, Engels, Italiaans
eind april-midden september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.