Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendal is een gezellige familiecamping, midden in de groene natuur. De camping beschikt over een heerlijk buiten- en binnenzwembad, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast vind je er meerdere speeltuinen en zijn er allerlei sportvelden zoals een voetbalveld en volleybalveld. De camping organiseert in de zomer allerlei leuke activiteiten voor jong en oud en er is een klimbos. Ook is er een fietsverhuur en kun je een hapje eten in de snackbar en het grand café. De camping heeft staanplaatsen en diverse huuraccommodaties te huur.

Geniet van de groene omgeving

De camping van Landal Mooi Zutendaal is gelegen in Belgisch Limburg, op 10 km van Maastricht, nabij Hasselt en naast Nationaal Park Hoge Kempen. De groene omgeving biedt tal van wandel- en fietsroutes door afwisselende landschappen. Daarnaast zijn er maar liefst 4 golfclubs in de buurt.

We hebben een aantal opties voor Landal Mooi Zutendaal voor je op een rijtje gezet:

Landal Mooi Zutendaal

België Vlaanderen Limburg Zutendaal

Roelerweg 13, 3690 Zutendaal

+32 (0)8 97 15 527
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.