Algemene gegevens

Staanplaatsen: 127
Huuraccommodaties: 218

Camping Landal Esonstad

Landal Esonstad is een gezellige familiecamping in Friesland bij het Lauwersmeer. De camping ligt aan een kleiner meer met vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Je vindt er een recreatiestrand en er is een overdekt zwembad, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Er wordt in de zomer een animatieprogramma georganiseerd en er zijn genoeg speeltuinen. Ook beschikt de camping over een golfbaan met 18 holes. De camping heeft een pannenkoekenrestaurant en een à la carte restaurant, waar je kunt genieten van lekkere maaltijden en drankjes.

Geniet van de groene omgeving

Een vakantiepark met woningen gebouwd in Oudfriese stijl, gelegen in het vestingstadje, of moderne terpwoningen op een schiereiland. Dat is uw vakantiedecor als u kiest voor Landal Esonstad, op de grens van Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum, met eigen jachthaven en open vaarverbinding met het Lauwersmeer. Ideaal voor watersporters. Hier geniet u van een waterrijk landschap vol terpen en dijken waar u ongestoord kunt wandelen. Of misschien fietst u wel de 13 kilometer lange route naar Dokkum? En vergeet niet één van de waddeneilanden te bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Landal Esonstad voor je op een rijtje gezet:

Landal Esonstad

Nederland Friesland Noardeast-Fryslân Anjum

Oostmahorn 29B, 9133 DT Anjum

+31 (0)51 932 95 55
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.