Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 2,5 ha

Knaus Campingpark Meppen

Knaus Campingpark Meppen is een rustige camping aan de rivier de Eems, op loopafstand van het stadscentrum van Meppen in Nedersaksen. De middelgrote camping in noordwest Duitsland verhuurt kampeerplaatsen en stacaravans. De staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en liggen in de buurt van een waterpunt. Voor vermaak is er een beachvolleybalveld en speeltuin voor de kinderen aanwezig. Op de steiger bij de rivier mag gevist worden. Naast de camping kun je binnenzwembad, buitenzwembad en skatepark vinden.

Ontdek het Emsland

Net over de grens met Drenthe, ligt het rustige en natuurrijke gebied het Emsland. Het landschap bestaat uit meanderende rivieren, talloze meren, dichte bossen, schilderachtige ophaalbruggetjes en pittoreske dorpjes. Het is een geliefde fietsregio met in totaal 3500 kilometer aan fietspaden die je langs de mooiste plekjes brengen. Verder kun je er verschillende leuke dorpjes en steden vinden, zoals Meppen (<1 km),  Haselünne (15 km), Lingen (21 km) en Papenburg (50 km).

130

6

2,5 ha

Knaus Campingpark Meppen

Duitsland Nedersaksen Emsland Meppen

An der Bleiche 1-A, 49716 Meppen

0049 (0)5 93 18 81 18 48

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.